IT-säkerhet för Scandinavian Recruitment Intelligence

IT-säkerhet - Scandinavian Recruitment Intelligence - Integrationsbolaget

Kort om Scandinavian Recruitment Intelligence, SRI

Scandinavian Recruitment Intelligence (SRI) startades 2016. Företaget har vuxit snabbt och består idag av ett högkompetent team av konsulter och analytiker med mångårig erfarenhet av underrättelse- och utredningsarbete vid Försvarsmakten, Polisen och den privata sektorn så väl som lång erfarenhet från rekryteringsbranschen och executive search. SRI:s expertområden är bakgrundskontroller, säkerhetsprövning och befattningsanalyser vid rekrytering och i HR-processer.

Uppdraget i korthet

När Pierre Gudmundson, vd och grundare, började bygga Scandinavian Recruitment Intelligence (SRI) visste han att en sak var helt avgörande: en partner som kunde möta de mycket höga kraven på IT-systemet. SRI hittade Integrationsbolaget, vilket blev starten till ett framgångsrikt samarbete.
Uppdraget är ett helhetsåtagande inom alla våra erbjudanden.

Till erbjudande >

”Vi hade stora krav på mycket hög säkerhet i många lager och Integrationsbolaget hjälpte oss att skapa den säkerheten så att helheten fungerar perfekt. Vårt system är lätt att använda för oss internt och det ger en mycket positiv upplevelse för kunden.”
Pierre Gudmundson, grundare och VD, SRI

Kundens behov

Scandinavian Recruitment Intelligence (SRI) arbetar med bakgrundskontroller i rekryteringsprocesser. Kunderna har mycket höga krav både på kontrollernas djup och kvalitet samt på säkerheten i hela processen. Därför är IT-systemet helt avgörande för SRI:s erbjudande.

Vår lösning

Scandinavian Recruitment Intelligence (SRI) startade 2016 och hela erbjudandet var från början anpassat till kraven i dataskyddsförordningen GDPR. Därför hade företaget ett försprång redan vid start. Vårt samarbete har gjort att den fördelen kunnat användas optimalt samt att erbjudandet hela tiden utvecklas.

Efter att utvecklingsarbetet genomförts och företaget var etablerat så har SRI och Integrationsbolaget fortsatt sitt samarbete. Systemet förvaltas och utvecklas löpande.

Tillsammans möter vi kraven på hög säkerhet och skapar en helhet som fungerar perfekt. SRI:s system är lätt att använda internt och ger en mycket positiv upplevelse för kunden. Integrationsbolaget möter SRI:s höga krav på tillgänglighet, kontaktytor och servicegrad.

Uppnått resultat

Uppdragets har fullföljts med mycket hög träffsäkerhet. Scandinavian Recruitment Intelligences (SRI:s) system har en extremt hög säkerhetsnivå men är ändå snabbt och smidigt att jobba i, vilket är svårt att uppnå. Det är sömlöst, man märker inte krypteringen.

SRI är nöjda med samarbetet och uppskattar Integrationsbolagets lyhördhet för önskemål och behov, men också att vi vågar ifrågasätta vägvalen, istället för att följa principen att kunden alltid har rätt.

Teknikstack

  • AWS Lamda
  • AWS S3
  • AWS SQS
  • AWS KMS
  • AWS API Gateway
  • AWS Step functions
  • AWS Dynamo DB

Vill du jobba med det här?

Kul! Läs mer om arbetsplatsen Integrationsbolaget och våra lediga tjänster på karriärsajten Teamtailor

Till vår karriärsajt >

Intressant för ditt företag?

Vi hjälper dig och ditt företag med hållbar, framtidssäkrad systemintegration. Kontakta oss så berättar vi mer.