Det här är Integrationsbolaget

Om oss - Integrationsbolaget

"Vi är det vassa och snälla IT-konsultbolaget.”

Genom integration och API:er frigör vi data från system och datakällor. Det ger hållbara, framtidssäkra lösningar som effektiviserar arbetsflöden och bidrar till goda affärsmöjligheter för företag och offentliga verksamheter. I vårt erbjudande ingår allt från strategi och arkitektur till genomförande, förvaltning och drift.

Integrationsbolaget - Molnbolaget - Omegapoint - Kollegor

Våra kollegor på Molnbolaget och Omegapoint kompletterar vårt erbjudande med kompetens inom molntjänster och molnplattformar, säker digitalisering och cybersäkerhet.
Integrationsbolaget bildades 2011 och har idag cirka 50 medarbetare i Örebro och Stockholm. År 2020 omsatte vi 50 MSEK. Sedan 2021 är vi en del av Omegapoint.

Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och vi behöver bli fler. Vill du jobba hos oss – med den senaste tekniken i spännande projekt? Är du social, lyhörd och nyfiken? Här finns alla möjligheter att utvecklas.
Besök gärna vår karriärsajt Teamtailor läsa mer om oss och om våra tillgängliga tjänster. Eller skicka en intresseanmälan och berätta vem du är.

Till vår karriärsajt >